CURS 6. ALIMENTACIÓ I SALUT: NO HI HA LLOC PER A LA INCERTESA
19 Places disponiblesInformació del curs
Duració | 10 hores (Crèdits LE: 1, Crèdits ECTS: 0) |
---|---|
Dies | 17 i 18 de juliol |
Horari | |
Data d'inici | 17/07/2017 |
Data fi | 18/07/2017 |
Inici inscripció | 19/05/2017 |
Fi inscripció | 03/07/2017 |
Lloc | Centre Internacional de Gandia - C/ Tossal, 8 - Gandia |
Total places | 30 |
Numero mínim; d´alumnes; | 20 |
Descripció
El curs pretén respondre, en base a evidències científiques, a diverses qüestions actuals relacionades amb l’alimentació i la salut de les persones. La ciència ajudarà a aclarir dubtes i a corregir creences incorrectes que deriven d’una informació interessada o falsa per falta de coneixements.
Per a assolir els objectius, hi participen professors de diferents àrees de coneixement: Nutrició, Tecnologia dels aliments, Parasitologia, Microbiologia i Economia aplicada.
Coordinadora. Hortensia Rico Vidal. T.U. Depto. Microbiología y Ecología. Universidad de Valencia.
Impartit per
- Hortensia Rico Vidal
Taxes de matrícula
- 20 € - Públic General
Programa
Dilluns 17 de juliol
VESPRADA.
De 16.00 a 17.00 hores
Introducció al curs.
Hortensia Rico Vidal. T.U. Dept. Microbiologia i Ecologia. Universitat de València
De 17.00 a 19.00 hores
“Parasitosi del viatger, un “souvenir” no desitjat”
Màrius Vicent Fuentes i Ferrer. T.U. Dept. Farmàcia i tecnologia farmacèutica i parasitologia. Universitat de València.
Dimarts 18 de juliol
MATÍ.
De 10.30 a 12.30 hores
“Aliments i complements per millorar la salut: Necessitat, moda o negoci?”
José Vicente Gil Ponce. T.U. Dept. Biotecnologia dels Aliments. Universitat de València.
De 12.30 a 14.30 hores
“Les claus ocultes que amaga el vi”
Francisco Higón Tamarit. T.U. Dept. Economia Aplicada. Universitat de València.
VESPRADA.
De 16.00 a 18.30 hores
“Nutrició en situacions d’emergència”
José Miguel Soriano del Castillo. T.U. Dept. M.Prev. i Salut P.CC. Alimen,Toxic i Med.Legal. Universitat de València.
De 18.00 a 19.00 hores
“Resorts, safaris, motxillers, creuers, ...: els microorganismes que m´esperen”
Hortensia Rico Vidal. T.U. Dept. Microbiologia i Ecologia. Universitat de València
VESPRADA.
De 16.00 a 17.00 hores
Introducció al curs.
Hortensia Rico Vidal. T.U. Dept. Microbiologia i Ecologia. Universitat de València
De 17.00 a 19.00 hores
“Parasitosi del viatger, un “souvenir” no desitjat”
Màrius Vicent Fuentes i Ferrer. T.U. Dept. Farmàcia i tecnologia farmacèutica i parasitologia. Universitat de València.
Dimarts 18 de juliol
MATÍ.
De 10.30 a 12.30 hores
“Aliments i complements per millorar la salut: Necessitat, moda o negoci?”
José Vicente Gil Ponce. T.U. Dept. Biotecnologia dels Aliments. Universitat de València.
De 12.30 a 14.30 hores
“Les claus ocultes que amaga el vi”
Francisco Higón Tamarit. T.U. Dept. Economia Aplicada. Universitat de València.
VESPRADA.
De 16.00 a 18.30 hores
“Nutrició en situacions d’emergència”
José Miguel Soriano del Castillo. T.U. Dept. M.Prev. i Salut P.CC. Alimen,Toxic i Med.Legal. Universitat de València.
De 18.00 a 19.00 hores
“Resorts, safaris, motxillers, creuers, ...: els microorganismes que m´esperen”
Hortensia Rico Vidal. T.U. Dept. Microbiologia i Ecologia. Universitat de València