Actuacions de nit

LES NITS AL JARDÍ

La programació d´activitats nocturnes que es realitza al jardí de la Casa de la Marquesa. Totes les activitats tenen lloc a les 22.30h i són gratuïtes.

DIJOUS 11 DE JULIOL

TEATRE. 22.30 Jardí de la Casa de la Marquesa

ESCENA ERASMUS PRESENTA “UNA CANÇÓ PER EUROPA”

 Cartell de lespectacle.-Cartel del espectáculo.

Enfrontaments, discussions, populismes, fronteres creixents, amenaces, baixesa moral, col·lapse, banderes renovades, somriures torts. Camina Europa cap a un nou abisme? Arribem al final d’un llarg temps de pau? Podem eixir d’aquesta cruïlla? Cap a on anem? Cap a on volem anar?

Presentem un espectacle en forma de comèdia i replet de cançons en directe de diferents èpoques i estils. Un espectacle per a tots els públics que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant de la foscor que sembla voler caure sobre nosaltres. “Una cançó per a Europa” és el cant a l’esperança d’un grup de joves de deu països que, amb el seu exemple, ens mostra que és possible creure en el demà i somriure, que el futur no ha de ser una tragèdia per molt que alguns la desitgen. Vencerem a la foscor amb la comèdia i amb l’alegria.

Escena Erasmus és un projecte convençut que la Unió Europea, amb els seus defectes, ha possibilitat un llarg temps de pau i concòrdia, i pot ser un espai d’esperança per al futur si no renuncia als seus valors fundacionals. Hui, més que mai, apostem per una Europa de les persones i de la cultura.

 

DIVENDRES 12 DE JULIOL

MÚSICA. 22.30 Jardí de la Casa de la Marquesa

LAS LIBELU

Des del Grau de Gandia arriben aquestes tres amigues que utilitzen la música per a fer crítica social. Una fusió de funck, samba, reggae, neo, pop i cançó d´autora.

     Las Libelu-Las Libelu

 

DIMARTS 16 DE JULIOL

CINEMA. 22.30 Jardí de la Casa de la Marquesa

 GURUMBÉ. CANCIONES DE TU MEMORIA NEGRA

 Gurumbé-Gurumbé

 PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL “GURUMBÉ: CANCIONES DE TU MEMORIA NEGRA”

 Comptarà amb un col.loqui en el que participarà el director Miguel Ángel Rosales

 COL.LABORA: Intermedia Producciones

 

 

DIMECRES 17 DE JULIOL

MÚSICA. 22.30 Jardí de la Casa de la Marquesa

BOTIFARRA I AHMED TOUZANI

 Botifarra i Ahmed-Botifarra i Ahmed

Botifarra acaba de presentar Ja fa uns quants anys que el músic marroquí Ahmed Touzani (nascut a Tànger) va arribar al Genovés, carregat amb el seu violí, el seu llaüt, la seua veu i el domini de la música popular del seu país. Ara, després que ell i Pep Gimeno “Botifarra” entraren en contacte, i fruit d’un temps de treball i de coneixement dels respectius repertoris, ens ofereixen De banda a banda del Mediterrani, un espectacle on descobrirem les increïbles similituds entre la música de les ribes nord i sud del Mediterrani.


Xus Belda: percussió

Òscar Cortés: baix elèctric

Pep Gimeno Botifarra: veu i percussió

Hèctor Peropadre: dolçaina, llaüt i acordió

Juan Ramón Martí: dolçaina i flabiol

Pere Ródenas: guitarra i llaüt àrab

Ricard Soriano: dolçaina i flabiol

Ahmed Touzani: veu i violínou disc

 

DIJOUS 18 DE JULIOL

MÚSICA. 22.30 Jardí de la Casa de la Marquesa

PARÍS ANY 1940

 París 1940-París 1940

L’assaig de l’orquestra de l’òpera ha acabat per hui i alguns dels seus mestres tornen a casa en metro. A l’andana algunes persones esperen al tren. Hi ha música de carrer tocant per a traure’s unes monedes. Les sirenes al carrer anuncien el pròxim bombardeig. La tensió i la incertesa regnen en l’estació de l’òpera de París, fins que un instrument musical comença a sonar.

La música, com a instrument d’esperança.

 

DIVENDRES 19 DE JULIOL

MÚSICA. 22.30 Jardí de la Casa de la Marquesa

JÚLIA I CLARA ANDRÉS. L’EIX RADICAL

Partint d’un curiós i precís fenomen matemàtic, Júlia i Clara Andrés presenten nou projecte musical en comú: L’Eix Radical. Una idea que naix arran de la gravació del senzill ‘Punt Vernal’ per al Volum 5 de Hits With Tits, amb Hidden Track Records, emmarcant dues propostes artístiques dins d´un intercanvi de melodies i harmonies paral·leles.

Mai les ciències exactes havien estat relacionades amb la música d’una forma tan explícita, des de l’atzarós encontre a la precisa fórmula resolta. La música d’autora allunyada de tecnologies multiplicant-se amb el dream pop més còsmic, i viceversa, demostrant una vegada més que l’ordre dels factors no altera el resultat. Un resultat que sorprendrà per la seua simetria natural.

  Júlia i Clara Andrés-Júlia i Clara Andrés

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar