Objecte i àmbit d´aplicacio

3. OBJECTE I ÀMBIT D´APLICACIÓ

Aquestes CONDICIONS D´ÚS I CONTRACTACIÓ, així com les Condicions Particulars de cada Àrea o Servei de la FGUV, regeixen l´accés i la utilització, per part dels usuaris, de la pàgina web www.fguv.org/cursos. Per mitjà de l´acceptació d’aquestes Condicions generals d´ús, l´usuari manifesta: 

1. Que ha llegit, entén i comprèn el que ací s’exposa. 2. Que és una persona amb prou capacitat per contractar. 3. Que assumeix totes les obligacions que s’hi estableixen. 

La utilització de la pàgina web www.fguv.org/cursos (d´ara endavant, la pàgina web de Cursos de la FGUV), i el registre que conté, atribueix la condició d´usuari de la pàgina web i implica l´acceptació de totes les disposicions incloses en aquestes Condicions generals d´ús i contractació, i que estan disponibles per als usuaris en cada moment en què accedeixen a la pàgina web de Cursos de la FGUV. 

Així mateix, els cursos oferits per les diferents Àrees o Serveis de la FGUV contenen les seues CONDICIONS PARTICULARS que el usuari acceptarà quan s´inscriga a un curs.

La FGUV es reserva la facultat de realitzar qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis d’aquestes Condicions generals d´ús i, en general, de tots aquells elements que integren el seu disseny i configuració, mitjançant comunicació als usuaris registrats. No afectarà a les Condicions Generals i Particulars dels cursos ja contractats, que mantindran les condicions vigents en el moment de la contractació.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar