plazasdisp19

DE LA MASCULINITAT TRADICIONAL A LES NOVES MASCULINITATS IGUALITÀRIES

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració4 hores
Dies Dimecres
HorariDe 10.30 a 14.30 hores
Data d'inici17/07/2019
Data fi17/07/2019
Inici inscripció 30/05/2019
Fi inscripció 17/07/2019
LlocCentre internacional de Gandia, c/tossal 8 Gandia. Tfno 962044820
Total places40
Numero mínim d´alumnes15
Descripció
En aquest taller es pretén reflexionar sobre les possibilitats de ser home d’una altra manera, de ser home de moltes maneres. Es tracta d’abordar des d’una perspectiva crítica el model de masculinitat tradicional-hegemònica que encara arrosseguem en gran mesura i repensar-nos en altres escenaris on renunciem dels privilegis patriarcals i comencem a valorar certes emocions i mons que fins ara ens han estat vedats com a homes. En definitiva, el que es vol aconseguir amb aquest taller és visibilitzar les formes possibles de ser home que trenquen amb el model masclista i que són més sanes i justes per a totes i tots. Coordinador Joan Sanfélix Albelda, sociòleg. Màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat. Doctor en Estudis de Gènere per la UMH d’Elx. Professor associat de la UV. Integrant del col·lectiu Homes Valencians per la Igualtat. COLABORA UNITAT D´IGUALTAT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Impartit per
  • Joan Sanfélix Albelda
Taxes de matrícula
  • 10 € - Estudiant UV
  • 10 € - Públic General
Programa
Dimecres 17 de juliol
MATÍ
De 10.30 a 14.30 hores
Metodologia didàctica: Combinació d’explicació teòrica amb el suport d’una presentació tipus Power Point amb dinàmiques a l’aula. Treball, individual, grupal i col·lectiu.

Continguts: Model tradicional de masculinitat: característiques i processos.
Propostes de pràctiques igualitàries per als homes.

Objectius: Fer una crítica del model tradicional hegemònic de masculinitat que encara arrosseguem i pensar col·lectivament noves formes més igualitàries de desenvolupar la masculinitat en els temps actuals.

Joan Sanfélix Albelda, sociòleg. Màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat. Professor associat de la Universitat de València. Integrant del col·lectiu Homes Valencians per la Igualtat .
COLABORA UNITAT D´IGUALTAT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA