Preguntes mes freqüents

¿Que és un Centre d´Atenció Primerenca?

Un Centre d´Atenció Primerenca és un recurs públic de gestió privada (sempre a través d´entitats sense ànim de lucre) que treballa amb xiquets amb dificultats i les seues famílies.

¿Hi ha més Centres d´Atenció Primerenca a València?

Si. Hi ha una xarxa de Centres a València i a la Comunitat Valenciana. En la nostra pàgina, en documentació i recursos>recursos propios> podràs consultar un llistat amb els centres i números de telèfons.

¿Cal pagar en un Centre d´Atenció Primerenca?

Els Centres d´Atenció Primerenca (CATs) depenen de Conselleria i d´una entitat sense ànim de lucre (associacions, patronats, fundacions, universitats, mancomunitats, ayuntamientos...) i son gratuïts per a totes les famílies.

¿Quin horari té el CUDAP?

L´horari d´intervenció amb xiquets i famílies és prioritàriament pels matins (de 9:00 a 14:30) , també es treballa una vesprada a la setmana (dimarts de 15.30 a 18.30) .

Què he de fer per a sol·licitar plaça?

Per a solicitar plaça en nostre Centre o en qualsevol altre te que comentar-ho en el pediatra del seu fill/a que valorarà la necessitat i realisarà els tramits oportuns.

Per mes informació: http://www.inclusio.gva.es/web/discapacitados/centro-de-atencion-temprana2df

¿En que consistix el tractament en un Centre d´Atenció Primerenca?En general la primera cosa que es fa és una avaluació del xiquet i de la seua família pera veure les dificultats i els punts forts. A partir d´ací es consensua com serà la intervenció.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar