Alumni Comparteix

EL PROGRAMA "ALUMNI COMPARTEIX" SOLS GESTIONA LES PROPOSTES DELS MEMBRES DEL COL·LECTIU. LES PROPOSTES DE PERSONES QUE NO ESTIGUEN VINCULADES AL COL·LECTIU CALDRÀ ENVIAR-LES A amics@uv.es

"Alumni Comparteix" és una nova iniciativa que requereix la implicació dels membres del col·lectiu Alumni UV. Acollirà xarrades, tallers, classes magistrals, cursets, etcètera, proposats i impartits pels mateixos Alumni UV. Totes les activitats estaran adreçades als membres del col·lectiu i la participació en totes les activitats serà gratuïta. Igualment, no serà una activitat remunerada per a la persona que la imparteixca.

L’objectiu del projecte ‘Alumni Comparteix’ és crear sinèrgies entre els Alumni UV i que aquelles persones que ho desitgen puguen compartir la seua experiència en temes claus, aprofitant el vincle que uneix els membres com a antics alumnes i amics de la Universitat per a seguir creixent personalment i professionalment.

Les persones interessades en sumar-se a aquesta iniciativa com a responsables d’una activitat han d’enviar les seues propostes a amics@uv.es emplenant el formulari adjunt. La direcció del col·lectiu valorarà la viabilitat de les diferents propostes i configurarà una agenda de la qual els membres seran informats periòdicament.

Al web del col·lectiu es publicaran les propostes escollides, incorporant una xicoteta explicació de l´activitat a desenvolupar i un curriculum resum de la persona que l´ofereix.

 

Formulari Proposta

 

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar