Preinscripciˇ. Places disponibles per al curs 2018-2019!

Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció  o acudir a l’oficina de l’Àrea d´Activitats Musicals (c/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta. 46010 – València), de dilluns a divendres, de 9 a14 h. En cap cas, l’enviament de la preinscripció suposarà la reserva definitiva de la plaça.

El procés d’adjudicació de les places es fa per ordre alfabètic (de les tres primeres lletres del primer cognom i de les dos primeres lletres del nom del xiquet/a tal i com figura al llibre de família), començant enguany per la lletra J, segons el resultat del sorteig (Resolució del 23 de maig de 2018 del vicepresident executiu de la Fundació General de la Universitat de València).

A partir de la recepció del formulari s’enviarà, per correu electrònic, a cadascuna de les persones sol·licitants el resultat de l’adjudicació de la plaça que pertoque a la persona preinscrita. La llista d’espera resultant es mantindrà vigent fins al dia 1 d’abril de 2019, per si hi haguera alguna baixa. Per a cursos vinents, caldrà tornar a fer la preinscripció.

El termini de preinscripció per al grup o per als grups en què queden places vacants estarà obert fins que s’ocupen totes les places.

 

MATRÍCULA

El procés de matrícula per a les places adjudicades es durà a terme , de 9 a 14 hores, a l’oficina de l’Àrea (c/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta. 46010 – València) amb la documentació següent:

  • Fitxa d’inscripció en l’Escola Coral La Nau
  • Fotocòpia del llibre de família
  • Ordre de domiciliació de deute directe SEPA, que el personal de l´Àrea facilitarà a les persones sol·licitants.
  • Fotocòpia del SIP del xiquet/a.
  • Focòpia del DNI del xiquet/a.

–En el cas de fills de membres de la Universitat de València, i per tal de justificar-ne la vinculació a la comunitat universitària:

PDI/PAS:

  •   Fotocòpia del carnet de PDI/PAS (o fotocòpia de l’última nòmina o certificat del servei de personal corresponent).

Estudiants de la Universitat de València:

  •  Fotocòpia del carnet d’estudiant.

Col·lectiu Alumni UV:

  • Fotocòpia del carnet acreditatiu de membre del col·lectiu Alumni UV.

 

Les places que no es confirmen amb la documentació requerida, dins del termini i normes corresponents, passaran automàticament a les persones de la llista d’espera. 

 

PREINSCRIPCIÓ ESCOLA CORAL LA NAU CURS  2018-2019 

 

Tres primeres lletres del primer cognom del xiquet/a *
Dos primeres lletres del nom del xiquet/a *
Data de naixement (dd/mm/aaaa)
Cognoms i nom mare/pare *
Cognoms i nom pare/mare *
TelŔfon fix
M˛bils *
E-mail *

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar