Estàs a: >

COCEMFE

Conveni entre COCEMFE i la Universitat de València.

El Conveni té per objecte regular la col·laboració de la Universitat de València i COCEMFE per a l´elaboració de programes i activitats de formació de diversa índole en la doble direcció.

Com a objectius generals d´aquest conveni, s´estableixen:

 • La plena integració i normalització soci-educatives dels alumnes amb discapacitat física i orgànica en la UV, en els seus diferents àmbits i vessants.

 • Mantenir informació activa de les activitats organitzades per ambdues entitats com a jornades, lliuraments de premis, actes d´interès per al col·lectiu de les persones amb discapacitat.

D´altra banda, la Universitat de València es compromet, en col·laboració amb COCEMFE a:

 • Emprendre i promoure en els diferents àmbits i estaments universitaris campanyes d´informació i sensibilització tendents a donar a conèixer la realitat, peculiaritats, possibilitats i característiques essencials de la integració educativa dels universitaris amb discapacitat física i orgànica.

 • Posar els mitjans necessaris i articular els mecanismes d´adaptació que faciliten l´accés als estudis universitaris, sempre que s´ajusten a la normativa vigent.

 • Col·laborar en matèria d´activitat física i esportiva adaptada per als estudiants universitaris amb discapacitat física i orgànica.

 • Informar als estudiants amb discapacitat física i orgànica, sobre la legislació vigent en matèria d´ajudes per a taxes i matrícules.

 • Afavorir la capacitació i incorporació al món laboral, fomentant iniciatives que afavorisquen les pràctiques curriculars i professionals dels estudiants amb discapacitat física i orgànica, a través de fundacions, organismes públics i privats vinculats a sengles institucions.

 • Intercanviar quanta informació, documentació i bibliografia es considere d´interès per a l´assoliment dels objectius que aquest Conveni es fixa, així com per al disseny, execució i avaluació de les activitats conjuntes que es duguen a terme conjuntament.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar