You're in: > Reconeixement a la Universitat per afavorir la inclusió sociolaboral de persones amb síndrome de Down

Reconeixement a la Universitat per afavorir la inclusió sociolaboral de persones amb síndrome de Down

Maria Vicenta Mestre

Maria Vicenta Mestre

La Universitat de València rep aquest divendres un premi de la Fundació Asindown com a empresa col·laboradora i que afavoreix la inclusió sociolaboral de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. A l’acte assistirà la vicerectora de Professorat, Ordenació Acadèmica i Sostenibilitat, Maria Vicenta Mestre, qui recollirà el reconeixement en un acte que començarà a les 10:30 hores en el Centre Cultural La Beneficència.

En l’acte participaran el president de les Corts, Enric Morera; el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedeu; i la presidenta d’Asindown, Maria del Mar Galcerán. En el lliurament dels guardons participarà també la subdirectora general corporativa de Divina Pastora Seguros, Pilar Nieto. L’entrega es realitzarà atenent a les Pràctiques formatives i laborals en les empreses; la Contractació laboral estable i de qualitat; i la Promoció, difusió i finançament dels valors i projectes de la Fundació Asindown.

Així, la Universitat rebrà diferents guardons atenent a aquesta classificació. A més del Rectorat de la Universitat reben distinció la Fundació Universitat Empresa Adeit, la Unitat per a la Integració de persones amb Discapacitat, la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat, la Fundació Parc Científic de la Universitat, la Biblioteca d’Humanitats, i la Fundació General de la Universitat. 

Asindown té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels membres i afavorir la seua inclusió i participació com a ciutadans de ple dret mitjançant la promoció de recursos i suports per a la investigació i el seu desenvolupament personal, social, educatiu i laboral

Last update: 30 de June of 2017

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar