Evolució d´Indicadors d´Inserció

Aquest informe permet observar l´evolució experimentada per una selecció d´indicadors d´inserció laboral de diferents titulacions impartides a la Universitat de València durant els últims anys. Aquesta evolució de la inserció s´analitza a través de la comparació dels resultats obtinguts en les tres edicions de l´Estudi d´Inserció Laboral, les quals han inclòs titulats i titulades que van acabar els estudis en els períodes 1999-2003, 2002-2006 i 2006-2010.

Els indicadors d´inserció considerats en l´informe fan referència a la situació laboral en el moment de l´enquesta, l´experiència laboral des de l´obtenció de la titulació, les característiques de la primera ocupació obtinguda després de l’acabament dels estudis i les característiques de l´ocupació actual o última.

L’última actualització de l’informe incorpora dades de les 67 titulacions analitzades en el Tercer Estudi d´Inserció Laboral de Titulats i Titulades de la UVEG.

 
RESULTATS

- Informe d´Evolució d´Indicadors d´Inserció (EIL I/EIL II/EILIII)

- Presentació de Resultats Comparatius (EIL I/ EIL II/EIL III)

 

REFERÈNCIA PER A CITAR L´INFORME:

Evolución de los Indicadores de Inserción Laboral de los Titulados/as de la Universitat de València. Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València (OPAL). Valencia. 2013.

 

Més informació: estudiosopal@uv.es

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar