Estàs a: > Participació en l´activitat ´XII Fòrum d´Ocupació Universitat de València´

Participació en l´activitat ´XII Fòrum d´Ocupació Universitat de València´

XII_Forum_ocupacio

XII_Forum_ocupacio

La Fundació General de la Universitat de València, a través de l´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), ofereix la possibilitat de participar en l´activitat ´XII Fòrum d´Ocupació de la Universitat de València´, convalidable amb 2 crèdits ECTS, durant dos dies. El Fòrum se celebrarà del 24 al 26 d´octubre als tres campus (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna i Tarongers).

La participació es realitzarà dos dels següents dies (modalitat 1):

-24 d´octubre de 2017 a la Facultat de Dret de 8:30 a 15 hores.

-25 d´octubre de 2017 a la Facultat de Farmàcia de 8:30 a 15 hores.

-26 d´octubre de 2017 a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de 8:30 a 15 i de 16 a 18 hores.

-26 d´octubre de 2017 a l´Escola Tècnica Superior d´Enginyeria (ETSE) de 8:30 a 15 hores.

Tots els estudiants que participen en les tasques d´organització del Fòrum d´Ocupació hauran de realitzar les activitats següents per a obtindre els crèdits:

1- Assistència a un curs de formació impartit pels tècnics de l´OPAL, que consistirà en la sessió formativa de l´Àrea d´Ocupació sobre el Fòrum d´Ocupació. Durada: 1 hora.

2- Assistència a un curs de formació sobre competències per a la inserció professional entre els oferits per l´OPAL, que consistirà en una sessió sobre competències amb els tècnics d´orientació. Durada: 2 hores.

3- Col·laborar en les activitats que es realitzaran en el marc del Fòrum d´Ocupació, com ara assistència a xarrades, atenció als assistents, relació amb empreses, ajuda en la gestió d´activitats, dinamització del Fòrum, etcètera.

Els estudiants hauran de realitzar una assistència mínima a triar entre:

• Modalitat 1: Dues jornades en el Fòrum d´Ocupació.

• Modalitat 2: Una jornada en el Fòrum d´Ocupació més un altre dia posterior al Fòrum per a realitzar tasques de suport, com la recollida de dades per a informes.

La realització d´aquesta activitat està reconeguda amb 2 crèdits ECTS.

La Fundació General de la Universitat de València cobrirà les despeses de desplaçament i menjar durant la participació en el Fòrum d´Ocupació.

La selecció de participants està subjecta a les necessitats de l´organització segons les places disponibles encara que es tindrà en compte les preferències dels sol·licitants i les seues peticions s´atendran per ordre d´arribada.

 Les persones interessades i que tinguen disponibilitat durant almenys dos dies han d´enviar un correu electrònic amb el seu nom, cognoms, DNI/NIE, telèfon i la seua titulació a l´adreça de correu electrònic opalforo@uv.es indicant en l´assumpte ´Participació XII Fòrum Ocupació´ i afegir els dos campus de preferència en els quals volen participar. És necessari tindre disponibilitat per a participar durant dos dies sencers (modalitat 1) o bé triar la modalitat 2 (una jornada en el Fòrum d´Ocupació més un altre dia posterior al Fòrum per a realitzar tasques de suport).

Data d'actualització: 20 de Setembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar