Estàs a: > L´àrea d´Orientació de l’ OPAL presenta el curs “Tres passos cap a la teua inserció professional” en les XVII Jornades de Serveis Universitaris d´Ocupació

L´àrea d´Orientació de l’ OPAL presenta el curs “Tres passos cap a la teua inserció professional” en les XVII Jornades de Serveis Universitaris d´Ocupació

Jornada RUNAE-Albacete

Jornada RUNAE-Albacete

El curs “Tres passos cap a la teua inserció professional” ha sigut presentat aquesta mateixa setmana en les XVII Jornades de Serveis Universitaris d´Ocupació, celebrades enguany en la Universitat de Castella-la Manxa.

Es tracta d´una activitat dissenyada pel servei d´orientació de l´OPAL per a donar resposta a la necessitat de dotar als estudiants de la Universitat de València de les competències que els faciliten afrontar amb èxit la seua estratègia d´inserció professional. De fet, un dels criteris de qualitat dels títols universitaris és la seua capacitat per a proporcionar als/as futurs/as egressats/as de les competències tècniques i genèriques que els permeten una inserció laboral de qualitat.

Aquesta acció formativa es va dissenyar i es va elaborar a través de l´aula virtual perquè poguera implementar-se en la fase final dels estudis i que servira com a guia a l´accés d´informació rellevant a l´hora d´establir un pla d´inserció professional reeixit. L´objectiu és familiaritzar a l´estudiant amb els coneixements i habilitats que li permeten optimitzar la seua relació amb el mercat de treball i amb els diferents agents d´inserció entre els quals es troba l´entitat en la qual realitza les seues pràctiques formatives. El curs està dirigit a les/els estudiants que realitzen les seues pràctiques externes curriculars.

Data d'actualització: 21 de Juny de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar