Agència de Col.locació

 

L´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), gestionat per la Fundació General de la Universitat de València, ha rebut l´acreditació d´Agència de Col·locació amb autorització  nº:  1000000066 per la seua activitat de foment de la inserció laboral dels estudiants i titulats de la institució acadèmica. Aquest reconeixement ha estat atorgat pel Sistema Nacional d´Ocupació, a través del SERVEF de la Comunitat Valenciana.

 lin-lin

Què són les agències de col·locació?

Són entitats públiques o privades, amb ànim de lucre o sense, que actuen en la intermediació laboral, és a dir, proporcionen als treballadors una ocupació adequada a les seues característiques i faciliten als ocupadors els treballadors més apropiats als seus requeriments i necessitats.

A més, poden desenvolupar activitats relacionades amb la recerca d’ocupació, com ara orientació i intermediació i informació professional, i amb la selecció de personal.

Les agències de col·locació han d’obtindre autorització del Servei Públic d´Ocupació.

La intermediació realitzada haurà de garantir als treballadors la gratuïtat per la prestació de servicis, no podent-se exigir cap contraprestació econòmica.

Accedeix a l´Agència de Col·locació.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar