Serveis a empreses

Agencia de Col·locació/Borsa de treball

L´Agencia de Col·locació/Borsa de treball és un portal d’ocupació en línia de la Universitat de València que actua com a punt de trobada entre les empreses i els estudiants i titulats de la Universitat.

Si sou una empresa i teniu necessitats de personal, us podeu inscriure com a empresa en l´Agencia de Col·locació/Borsa de treball i publicar-hi les vostres ofertes de manera GRATUÏTA.

L’OPAL té una base de dades amb més de 12.000 usuaris, permanentment actualitzada, tant amb estudiants com amb titulats de la Universitat de València, amb experiència i sense. A més, disposem d’un grup de professionals que us podran assessorar en el perfil que més us convinga per a la vostra empresa.

SERVEIS DE LA AGENCIA DE COL·LOCACIÓ/BORSA DE TREBALL 

Borsa de treball: una vegada es publica l’oferta, es fa una preselecció automàtica de candidats i només aquells que complisquen tots els requisits reben l’oferta. La consulta de CV es fa directament en l’aplicació informàtica.

Panell d’ofertes d´ocupació: per tal d’arribar a més usuaris, l’oferta de treball s’envia a tots els candidats que tenen la titulació requerida. A través d’aquest mitjà, s’obren altres possibilitats d’enviament i obtenció de CV.

Accediu a la nostra pàgina www.uv.es/bolsadetrabajo i registreu-vos-hi. I si no sabeu quina titulació sol•licitar, podeu contactar amb el personal tècnic de l’OPAL, que us assessorarà de manera personalitzada.

                             REGISTRE AGENCIA DE COL·LOCACIÓ/BORSA DE TREBALL

 lin-lin

Fòrums d’ocupació

Els fòrums d’ocupació són esdeveniments anuals que s’organitzen a la Universitat de València a fi de posar en contacte directe empreses i demandants de feina.

Si, a més, voleu projectar la imatge de la vostra empresa i ser un referent per als estudiants i titulats de la nostra Universitat, us animem a participar en els fòrums d’ocupació que organitza la Universitat de València a través de l’OPAL.

VIII Fòrum d’Ocupació 2013. Informeu-vos-en!

Directori d’empreses

 

Una vegada registrat en L´Agencia de Col·locació/Borsa de treball, podreu elegir formar part del nostre directori d’empreses i rebre autocandidatures dels nostres estudiants i titulats.

+ informació

BUO, Butlletí Universitari d’Ocupació.

El BUO és un butlletí que té una periodicitat trimestral gràcies al qual les empreses i els estudiants i titulats de la Universitat estan al dia de les notícies i novetats relacionades amb el mercat de treball.

En donar-se d’alta en L´Agencia de Col·locació/Borsa de treball, rebràs el BUO en el teu correu de forma automàtica

lineaHz-lineaHz

 

Seccions

- Novetats legislatives i jurisprudència

- Entrevistes/Experiències

- Publicacions

- Informació laboral

- Notícies de l’Àrea d’Ocupació

- Activitat Àrea d’Ocupació

- Autoocupació.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar