Cerca el teu treball

La Agencia de Col·locació/Borsa de Treball és un portal d’ocupació en línia completament gratuït de la Fundació General de la Universitat de València que actua com a punt de trobada entre les empreses i els estudiants i titulats de la Universitat.

Empreses

Les empreses, després de donar-se d’alta en el portal, d’una manera àgil i dinàmica poden difondre les seues ofertes de treball entre els estudiants i titulats de la Universitat i rebre CV qualificats a través de dos serveis:

- Tauler d’ofertes d’ocupació: gràcies a aquesta eina, l’oferta de treball arriba a tots els candidats que compleixen el requisit de la titulació. A més es pot triar el mitjà a través del qual es prefereix obtenir el CV.

- Agencia de Col·locació/Borsa de Treball: aquesta eina fa una preselecció automàtica de candidats. Només els que compleixen tots els requisits rebran l’oferta i serà en l’aplicació informàtica en què es consulte el CV

En el cas que la seua empresa no estiga inscrita INSCRIURE´S

En el cas que la seua empresa estiga inscrita ACCEDEIX


Més informació:

e-mail: bolsadet@uv.es

Telèfons: 961625909 / 961625911

 lin-lin

Estudiants i titulats

La Agencia de Col·locació/Borsa de Treball potencia la inserció laboral dels estudiants i titulats de la Universitat de València posant al seu abast ofertes de treball a través de dos serveis. Per començar a utilitzar-la, només cal donar-s’hi d’alta:

- Tauler d’ofertes d’ocupació: aquesta comporta la recopilació setmanal d’ofertes que apareixen en diferents fonts com ara diaris, pàgines web i col•legis professionals.

- Agencia de Col·locació/Borsa de treball: aquesta eina fa un enviament personalitzat d’ofertes adequades al perfil d’estudiant/titulat, per això és molt important tenir actualitzat el CV en línia.

En el cas que sigues un estudiant o titulat/titulada no inscrit/a INSCRIURE´S

En el cas que sigues un estudiant o titulat/a inscrit/a ACCEDIR

Més informació:

e-mail: opalges@uv.es

Telèfons: 961625909 / 961625911

 

 

lineaHz-lineaHz

lineaHz-lineaHz

 

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar