Publicacions

En aquest apartat es presenten les publicacions realitzades en diferents mitjans per l´Àrea d´Estudis i Anàlisis de l´OPAL, referides a la inserció laboral dels titulats i titulades de la Universitat de València.

 
- 2009. Article: «La nota d´accés i la inserció laboral dels titulats». Revista FUTURA. Universitat de València. Núm. 16. 15-17

Referència per a citar l´article:

Begoña Espejo, Juan Pablo Gamboa, Vicente González-Romá. La nota d´accés i la inserció laboral dels titulats. Revista FUTURA. Universitat de València. No. 16, Tardor. 15-17. 2009.

- 2009, Article: «El papel del trabajo durante los estudios universitarios en la calidad de la inserción laboral de los titulados: ¿Existen diferencias en función del área académica?» Rivista di Psicologia dell´Educazione e della Formazione. No.2, Vol. 11. 2009.  

Referència per a citar l´article:

Jesús Yeves, Juan Pablo Gamboa, José Mª Peiró. (2009). El papel del trabajo durante los estudios universitarios en la calidad de la inserción laboral de los titulados: ¿Existen diferencias en función del área académica? Rivista di Psicologia dell´Educazione e della Formazione, 11, 191-222.Més informació: estudiosopal@uv.es

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar