AnÓlisi de la Demanda Empresarial

L´anàlisi de la demanda empresarial realitzada per l´OPAL es basa en l´anàlisi de les opinions dels ocupadors de la província de València sobre les característiques i les competències que han de tenir els titulats i les titulades per trobar feina en les seues empreses, a més del nivell de competències presentat per aquells recentment titulats i titulades que ja estan contractats, l´evolució de l´oferta d´ocupació universitària i les seues perspectives futures, i finalment la manera com aquestes empreses recluten i seleccionen els universitaris.

Els resultats obtinguts s´analitzen en funció de les titulacions i les àrees acadèmiques específiques de la UVEG. Addicionalment es fan comparacions de les perspectives dels ocupadors i dels titulats i titulades que participen en l´Estudi d´inserció de titulats i titulades i de les valoracions obtingudes en els diferents estudis d´ocupadors. L´anterior amb l´objectiu d´ajustar la formació impartida a les demandes del mercat laboral i d´identificar canvis rellevants en aquestes demandes.

D´altra banda, des de l´any 2015 s´estan analitzant les valoracions dels tutors de pràctiques, com a potencials ocupadors, de les competències mostrades pels i les estudiants/es de grau durant les seues pràctiques externes. Els resultats d´aquestes anàlisis permetran identificar àrees de millora perquè la formació impartida en la Universitat contribuïsca al desenvolupament de les competències genèriques i específiques demandades.

 

 ESTUDIS

- Primer Estudi d´Ocupadors

- Segon Estudi d´Ocupadors

- Estudi de valoració de les competències dels estudiants pels tutors de pràctiques

- ObservEm: Observatori de les Ofertes d´Ocupació Gestionades per l´OPAL 

Més informació: estudiosopal@uv.es

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar