Ocupació i emprenedoria

L´Agencia de Col.locacií/Borsa de Treball te com a objectiu impulsar la inserció laboral dels estudiants i titulats de la Universitat de València a través de diferents eines:

Agencia de Col·locació/Borsa de Treball

En Agencia de Col·locació/Borsa de Treball es gestionen ofertes de treball de diferents perfils posant en contacte oferta i demanda d’ocupació.

D’una banda, els demandants d’ocupació poden incloure el seu currículum emplenant un formulari electrònic, i de l’altra, les empreses que ofereixen ocupació poden inserir les seues ofertes de treball en la Agencia de Col·locació/Borsa de Treball i/o en el Tauler d’ofertes d’ocupació.

Per a accedir a la Agencia de Col·locació/Borsa de treball fesclic ací

 lin-lin

Uniempren


Plataforma de suport a joves emprenedors que ofereix els serveis de Crowdfunding i cerca de: inversors privats, socis/sòcies treballadors/treballadores i voluntaris/voluntàries per a projectes socials

Directori d’Empreses


El Directori d’empreses ofereix la possibilitat de consultar les dades de contacte dels responsables de selecció de les empreses col•laboradores de Agencia de Col·locació/Borsa de treball.

Aquest directori funciona com una via més de reclutament per a les empreses i és una manera de facilitar l’autocandidatura als usuaris.

Per a més informació, fes clic ací.

Fòrums d’ocupació


Els Fòrums d’ocupació són esdeveniments anuals que s’organitzen a la Universitat de València amb la finalitat de posar en contacte directe empreses i demandants d’ocupació.

A més de les visites a estands, en el Fòrum es fan conferències, xarrades i tallers formatius adreçats a la comunitat universitària que serveixen de punt de referència en la cerca activa d’ocupació.

Per a més informació, fes clic ací.

Videocurrículum

lineaHz-lineaHz

El Videocurrículum és una autopresentación en format audiovisual de les habilitats personals i tècniques d’un candidat. Complementa el currículum tradicional i és una innovadora carta de presentació del candidat en els processos de selecció.

L’OPAL ofereix un servei de gravació i edició de videocurrículums amb una sessió prèvia.

lineaHz-lineaHz

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar