Estàs a: >

Presentació

Què és OPAL?

L´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) té com a objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la Universitat de València i millorar les seues possibilitats professionals.

Per aconseguir-ho, l’OPAL disposa d´una sèrie de serveis:

- Orientació i Assessorament

- Ocupació i Emprenedoria

- Formació

- Estudis i Anàlisi

 

Orientació i Assessorament

Coneixes les eixides professionals de la teua titulació? Quina formació et convé realitzar? Coneixes les beques a què pots optar? Saps fer un bon curriculum vitae? Com preparar un procés de selecció i una entrevista de treball? Vols treballar a l´estranger? Necessites preparar oposicions? Vols una millora professional?

L’OPAL posa a la teua disposició un equip de professionals que resoldran de manera personalitzada tots els teus dubtes i t´informaran de tot allò que es relaciona amb la teua titulació segons les teues necessitats o interessos.

Només cal que sol.licites una cita prèvia al telèfon 961625901 o bé a través de la teua fitxa del OPAL www.uv.es/bolsadetrabajo

+ informació

Ocupació i Emprenedoria

Ets estudiant? Busques feina?

Inscriu-te en la nostra Agencia de Col·locació/Borsa de Treball a través d’aquest enllaç: www.uv.es/bolsadetrabajo, i tindràs accés a:

  • Agencia de Col·locació/Borsa de treball: on les empreses interessades a contractar estudiants o titulats de la UV publiquen les seues ofertes, que aniràs rebent al teu correu electrònic segons el teu perfil professional.
  • Panell d´Ofertes d´Ocupació: servei que recopila setmanalment ofertes d´ocupació publicades en diferents mitjans de comunicació i que t’enviem al teu correu electrònic perquè tingues més opcions d´inserció.
  • Directori d´Empreses: on més de mil empreses que ofereixen ocupació estan esperant que els envies el teu acte candidatura.
  • Enregistrar el teu videocurrículum: Diferencia´t de la resta de candidats i enregistra el teu acte presentació en format audiovisual. Augmentaràs les possibilitats d´inserció laboral.
  • Butletí Universitari d´Ocupació: El BUO és un butlletí gràcies al qual les empreses i els estudiants i titulats de la Universitat estan al dia de les notícies i novetats relacionades amb el mercat de treball

 Ets una empresa? Necessites contractar estudiants o titulats de la UV?

Si ets una empresa i necessites personal, pots inscriure´t com a empresa en la Agencia de Col·locació/Borsa de Treball i publicar-hi les teues ofertes de manera gratuïta.

L’OPAL disposa d’una base de dades amb més de 10.000 usuaris, permanentment actualitzada, tant estudiants com titulats amb experiència o sense.

Accedeix a la nostra pàgina www.uv.es/bolsadetrabajo i registra´t. I si no saps quina titulació sol•licitar, pots contactar amb el personal tècnic de l’OPAL que t’assessorà personalitzadament.

+ informació

Formació

Quina formació necessite per millorar la meua inserció laboral? Com puc desenvolupar habilitats que siguen útils en el món laboral?

A més dels coneixements específics de la teua titulació, has d´adquirir una sèrie de competències que milloraran les teues possibilitats d´inserció laboral.

Apunta´t als nostres cursos OPAL!

Cursos de lliure elecció que a més et resultaran útils per conèixer, entre altres, les tècniques i les eines de cerca d´ocupació, preparar entrevistes i processos de selecció i altres habilitats que es demanen en el món laboral.

A més, consulta els nostres tutorials / cursos en el web, que t´ajudaran a traure el màxim aprofitament de les pràctiques professionals, a elaborar un bon *curriculum vitae i carta de presentació, a preparar una entrevista i a disposar d’una guia sobre el tipus de treball que pots exercir.

+ informació

Estudis i Anàlisi

Quines titulacions tenen més inserció? Quant de temps tardaré a treballar quan acabe els estudis? Quines competències són més demanades en el mercat laboral?

Per orientar els teus plans i projectes professionals, l’OPAL fa estudis sobre la realitat i les tendències del mercat de treball:

Seguiment de la inserció laboral dels titulats de la UV

Estudis sobre la demanda empresarial

+ información

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar