Estàs a: > > L’essència de les ostres, protagonista del primer Club Gastronòmic del curs

L’essència de les ostres, protagonista del primer Club Gastronòmic del curs

Ostres de Daniel Sorlut amb caviar.

Ostres de Daniel Sorlut amb caviar.

“L’essència de les ostres és un plaer per als sentits”. Així ho afirmen des de Valencia Club Cocina, organitzador, juntament amb Alumni UV, del Club Gastronòmic del col·lectiu que ha tornat en setembre amb una classe magistral sobre aquest saborós mol·lusc.

Segons expliquen els experts xefs de Valencia Club Cocina, “no solament tastar les ostres i reconèixer-ne l’essència és un plaer, sinó que a més es cuinaran i es demostrarà que és un producte que dóna molt de joc i que té molt a dir”. El Club va aprendre, sobretot, l’explotació de les ostres, els tipus i l’alimentació. La classe va estar impartida per Yeray Forés, especialista en aquest taller de tast.

Durant la sessió gastronòmica, es tastaren dos tipus d’ostres diferents: una marinada amb gin tònic i almívar de ginebró; i una altra cuinada amb una peculiar recepta.

El Club Gastronòmic Alumni UV sempre està guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consisteix en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al bàner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Setembre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar