Estàs a: > > Travessia per l’Albufera en Vela Llatina, amb Alumni UV la nit de Sant Joan

Travessia per l’Albufera en Vela Llatina, amb Alumni UV la nit de Sant Joan

AMICS_ VELA LATINA

AMICS_ VELA LATINA

Al juny torna la Vela Llatina a Alumni UV. El dia 24, la nit de Sant Joan, el col·lectiu de la Universitat de València ha programat una eixida que inclou un passeig per la Marjal i una travessia per l’Albufera, a poqueta nit, navegant com es feia en altres temps, en Vela Llatina.

La travessia en Vela Llatina és una carícia per als sentits. Organitzada pel Club de Viatges Fil-per-Randa, aquesta activitat recorda les embarcacions tradicionals de l’Albufera que utilitzaven els pescadors i que, ja fa més de 1.000 anys, usaven els mariners egipcis per tota la mar Mediterrània.

La Vela Llatina és una embarcació autòctona amb una única vela de caràcter clàssic, que té gran adaptació a la climatologia del medi natural en què es desenvolupa i, a més, és bella d’estètica visual.

Les persones inscrites estan convocades a les 19 hores, a la plaça major del Palmar. Des d’allà, passejaran per la Marjal, on es tractarà el conreu de l’arròs i la vegetació de la ribera del llac. Cap a les 21 hores, els excursionistes travessaran l’Albufera i soparan al bell mig del llac.

Tot el recorregut estarà acompanyat per l’expert botànic Víctor Benlloch, i el passeig en Vela Llatina estarà conduït pel barquer Robert Sancanuto.

És una activitat amb descompte per als membres d’Alumni UV. El preu és de 25 euros per a les cinc primeres persones que s’hi apunten i 35 euros per a la resta. Aquest preu inclou la navegació en vela, el sopar en la barca, la coca de Sant Joan i cava.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 21 de Juny de 2016
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar