El patrimoni valenciā, a debat en una jornada gratuīta d’Alumni UV (Cancelˇlada)
Estás en: > > El patrimoni valenciā, a debat en una jornada gratuīta d’Alumni UV (Cancelˇlada)

El patrimoni valenciā, a debat en una jornada gratuīta d’Alumni UV (Cancelˇlada)

Castell de Sagunt

Castell de Sagunt

‘El nostre patrimoni. Estat i propostes de recuperaciķ’ és el títol de la conferčncia gratuīta, organitzada per Alumni UV, que tindrā lloc dins del cicle ‘Alumni Comparteix’ i que servirā per a analitzar l’estat del patrimoni valenciā. La xarrada, a cārrec de Vicent Álvarez (Consell Valenciā de Cultura-CVC), serā el dia 9 de desembre, a les 18 hores, a l’edifici de les oficines d’Alumni UV, al carrer Amadeu de Savoia 4-7.

Casos significatius, com ara el Castell de Sagunt i el Convent de la Trinitat, seran el punt de partida per a diagnosticar, des d’un criteri general i unes normes bàsiques, el nivell de protecció patrimonial que se segueix a València. Vicent Álvarez se centrarà en la protecció legal i les seues mancances, i proposarà accions de millora.

Vicent Álvarez, membre d’Alumni UV, és llicenciat en Dret per la Universitat de València, i va ser president de la Comissió Jurídica i membre de les comissions de Llegat Històric i de Ciències del Consell Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Els Clubs Alumni UV i passejades per la ciutat
Al desembre, Alumni UV continua en marxa amb els seus Clubs. El dia 1 se celebrarà una nova edició gratuïta del Club de Lectura a la Biblioteca Palau de l’Exposició (18 hores). En aquesta ocasió, els membres del Club analitzaran l’obra ‘Sostiene Pereira’, d’Antonio Tabucchi, sobre la història d’un periodista portugués en una època convulsa.

El dia 16 serà la tercera cita amb el Club Gastronòmic d’Alumni UV on els membres treballaran idees de cuina per a sorprendre en Nadal. Amb la col·laboració de Valencia Club Cocina, elaboraran sabors de sempre a partir de les matèries primeres més característiques d’aquestes dates.

Completen la programació per al desembre dues passejades pel cor de la ciutat, organitzades amb la col·laboració del Club de Viatges Fil-per-Randa. El dia 13, els Alumni UV seran testimonis de la música més antiga de València: la dels campanars. Aquests són part del paisatge urbà de Ciutat Vella; alguns, amb campanes de més de cinc segles de vigència. I el dia 19, faran un recorregut pels monuments escultòrics més peculiars erigits durant les darreres dècades, com ara el monument a Don Pío, al banderiller Montoliu o a Francesc de Vinatea.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 10 de Diciembre de 2015

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar