Estàs a: > > Amics i Antics Alumnes proposa una ruta urbana a través dels arbres monumentals de València

Amics i Antics Alumnes proposa una ruta urbana a través dels arbres monumentals de València

Palmeres monumentals al Parterre de València

Palmeres monumentals al Parterre de València

Al maig, Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València, juntament amb el Club de Viatges Fil-per-Randa, proposa als seus membres realitzar una ruta urbana a través dels arbres monumentals de la ciutat. L’eixida podrà fer-se el dia 24 o el dia 25 i les persones interessades podran inscriure-s’hi des de hui fins a les dates de l’excursió.

El passeig, que serà guiat per l’especialista en Botànica Víctor Benlloch, servirà per a conéixer els grans arbres monumentals que hi ha a València, la seua historia, la seua raresa i les seues característiques biològiques per les quals destaquen en l’ambient urbà. Ficus –molts d’ells, centenaris–, la carrasca del Parterre, un gran roure, les ciques, eucaliptus descomunals i palmeres, entre moltes altres espècies.

L’itinerari del 24 de maig inclou un passeig pel nucli antic de València: Palau Raga, la zona de la plaça de la Mare de Déu, el Palau de la Generalitat, la plaça del Patriarca, el Parterre i la Glorieta. Les persones participants s’hauran de concentrar a les 10 hores a la porta del Jardí Botànic de la Universitat de València.

L’itinerari del dia 25, d’altra banda, consisteix en una passejada per Vivers, l’Albereda, el vell llit del riu Túria, l’avinguda de Blasco Ibáñez i els Jardins de Monfort. La concentració està convocada a les 10 hores a la porta dels Jardins del Reial (Vivers).

El preu de cada eixida és de 13 euros i inclou el tiquet i l’esmorzar.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 20 de Maig de 2014
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar