Estàs a: > > Mig centenar d’estudiants europeus visitaran Gandia en un encontre del programa Erasmus Mundus del que participen

Mig centenar d’estudiants europeus visitaran Gandia en un encontre del programa Erasmus Mundus del que participen

Winter School 2013

Winter School 2013

Del 17 al 28 de febrer el Centre Internacional de Gandia rep a cinquanta estudiants europeus que participen en un Màster Europeu en Organització del treball, en concret en el “European Master on Work, Organizational and Personnal Psicology”. En aquest màster, a banda de la Universitat de València, hi participen la Universitat de Barcelona, la de Bolonya, la de Paris, la de Brasilia, la de Canadà i la Universitat de Coimba.

En el seu programa formatiu contemplen una estada intensiva de treball, anomenada Winter School, per a intercanviar models, estratègies i mètodes de treball aplicats a la psicologia i l’organització del treball i que els durà a Gandia fins el 5 de març.

En el programa s’inclou la presentació de treballs científics i diversos grups de treball que tenen com a objectiu identificar possibles temàtiques d’investigació conjunta i promoure el desenvolupament de xarxes d’investigació internacionals seguint les doctrines de la Unió Europea. Totes les sessions estaran coordinades i dirigides per professors i professionals europeus de reconegut prestigi.

Aquest tipus de programes, impulsats per la UE a través de les distintes universitats, promouen la mobilitat a nivell europeu i es contribueix a l’excel.lència universitària dintre del marc de l’ensenyament universitari superior europeu.

Durant la seua estada a Gandia els professors i alumnes d’aquest programa, coordinat pel professor de la UV, José MªPeiró, realitzaran, a més, diverses visites culturals per la ciutat. En el programa està prevista la visita, entre d’altres, al Palau Ducal o a la Marjal.

Data d'actualització: 24 de Febrer de 2014
Publicat en: Winter School, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar