Estàs a: > > Amics i Antics Alumnes recorre la València barroca

Amics i Antics Alumnes recorre la València barroca

Torre de Santa Caterina, València

Torre de Santa Caterina, València

El pròxim 8 de febrer arranquen les activitats del mes organitzades per Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València i el Club de Viatges Fil-per-Randa. La primera de les eixides, titulada ‘València barroca. L’esplendor de la ciutat’, es desenvoluparà al voltant dels indrets que reflecteixen, a través de l’arquitectura i l’art, el barroc valencià.

El barroc suposa per a València una època d’esplendor. No obstant això, és un dels períodes menys estudiat pels investigadors, els quals solen detindre’s en l’edat antiga o mitjana per l’atracció que aquests períodes exerceixen sobre ells. Un altre factor que ha influït en aquest “desinterés” per l’estil és la seua consistència en revestiments i adornaments realitzats en edificis gòtics o renaixentistes.

Però Amics i Antics Alumnes ofereix la possibilitat de conéixer una mostra del gust valencià per l’art barroc, existent i palés, visitant monuments com ara l’església de Sant Joan del Mercat, la torre de Santa Caterina, la portada de Sant Martí o el Palau del Marqués de Dos Aigües, entre altres. El recorregut estarà dirigit per Josep Belda, expert en Història de l’Art.

Les persones participants es concentraran a les 9:30 hores a la plaça del Mercat de València. El termini per inscriure-s’hi s’obri del 27 de gener al 7 de febrer i el preu és de 13 euros (inclou tiquet i esmorzar).

Documents adjunts:
Data d'actualització: 6 de Febrer de 2014
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar