Estàs a: > > Sabors IV: Curs de cuina ‘Plats de cullera’, amb Valencia Club de Cocina

Sabors IV: Curs de cuina ‘Plats de cullera’, amb Valencia Club de Cocina

Fabada asturiana

Fabada asturiana

La primera de les activitats d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València per al gener ha sigut Sabors IV, un curs de cuina organitzat amb la col·laboració de Valencia Club de Cocina especialitzat en l’elaboració de plats de cullera, que va tindre lloc a la seu del Club (carrer San Felipe Neri, 6-B, València) dimarts, 14 de gener.

La proposta passà per quatre plats amb moltíssima acceptació, sobretot, als freds dies de l’hivern: putxero valencià, potatge de cigrons, putxero de soia i verdures, i fabada asturiana.

La inscripció al curs va incloure una classe pràctica de cuina on es realitzà un menú seleccionat prèviament, un receptari així com els utensilis necessaris per a l’aprenentatge i un sopar degustació dels plats elaborats.

Més informació i inscripcions

Data d'actualització: 15 de Gener de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar