Estàs a: > > Calendari d´activitats al CIG-UV durant el mes de març

Calendari d´activitats al CIG-UV durant el mes de març

Agenda del mes de març

Agenda del mes de març

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de valència (CIG-UV) compta amb un intens programa d´activitats aquest mes de març que va des de conferències, teatre, un recital de poesia o l´acte central del desé aniversari de la Universitat dels Majors a la capital de la Safor. Totes les activitats programades estan obertes al públic.

El calendari d´activitats de març comença aquest dimecres, 7 de març, amb la conferència de Rafael Gil, catedràtic d´Història de l´Art de la Universitat de València, qui pronunciarà la conferència ´Memòria de la Modernitat. La col·lecció patrimonial de la Diputació de València´. El catedràtic s´aproximarà a l´exposició ´Memòria de la Modernitat´, on es recullen els fons artístics de la Diputació de València i que inclou obres de Sorolla, Equipo Crónica, Vicente López, Miquel Navarro, Carmen Calvo o Andreu Alfaro. La conferència serà a les 19 hores, a l´aula 1 del CIG-UV.

Hui també, a les 18 hores, es realitzarà la sessió informativa del programa de voluntariat que es posarà en marxa al CIG en els propers mesos. El programa inclourà una part formativa que es desenvoluparà durant el mes d´abril.

Mentre, el dia 8 de març i, coincidint amb el Dia de la Dona, els alumnes de teatre d´Unimajors representaran dues obres al Teatre Serrano. Serà a les 19 hores, a la sala B, i ens asseguren que la risa estarà present des del primer moment.

Les activitats continuaran el dia 14 amb la conferència de Rosa Mascarell qui realitzarà una aproximació a la Generación del 27. Aquesta activitat està organitzada per AESCU.

Després de les Falles, les activitats continuaran el dia 21 amb un recital de poesia a càrrec del professor de Literatura de la Universitat de València Jesús Peris. Una cita que servirà per a commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

Les activitats d´aquest mes finalitzaran el dia 23 amb l´acte commemoratiu del desé aniversari de la Universitat dels Majors que comptarà amb la presència del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i de l´alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

Data d'actualització: 7 de Març de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar