Estàs a: > > Oberta la matrícula dels cursos de la Universitat d´Hivern de Gandia

Oberta la matrícula dels cursos de la Universitat d´Hivern de Gandia

Inici classes Unimajors

Inici classes Unimajors

La segona setmana de febrer es desenvoluparà la Universitat d´Hivern al Centre Internacional de Gandia. En total, seran quatre cursos impartits per professorat de la Universitat de València que se celebraran del dia 12 al 16 i tindran una duració de 10 i 20 hores. La matrícula està oberta al públic en general.

La segona setmana de febrer tindrà lloc la Universitat d’Hivern que cada any organitza el Centre Internacional de Gandia per tal d’acostar als ciutadans les àrees de coneixement de la Universitat de València. En aquesta ocasió, s’han presentat quatre cursos, dos amb una duració de 10 hores i dos amb una duració de 20.

Els cursos de 20 hores són ´Història de l’òpera a través de l’audició´, coordinat pels professors de Didàctica de l’Expressió Musical de la Universitat de València Ana M. Botella i Rafael Fernández. Botella és, a més, directora de l’Aula de la Música de la Universitat. Aquest curs pretén apropar els alumnes a l’òpera com a manifestació artística total a través de la música, la veu, l’escenografia, el vestuari, etcètera.

L’altre curs amb 20 hores de duració és ´Reptes de la societat digital: posthumanisme i postveritat´, impartit per Agustí Domingo i José Luis García. Un curs que pretén abordar, des del punt de vista de la filosofia, el concepte de ´postveritat´ i les noves formes de comunicació a través de les xarxes socials.

Respecte als cursos de 10 hores, el primer d’ells és ´Reflexions sobre el cinema espanyol´, impartit per Carlos Arenas, on es buscarà realitzar una aproximació a la història del cinema així com abordar els prejudicis, tòpics i problemàtiques de la indústria espanyola. Mentre, el quart curs estarà dedicat a la civilització maia. La professora María Luisa Vázquez realitzarà una introducció a l’estudi d’una de les civilitzacions més importants de l’antiguitat i sobre la qual existeix un gran desconeixement ja que no està inclosa en els plans d’estudis generals.

Els quatre cursos estan dirigits al públic en general.

- Història de l`òpera a través de l´audició (10h)

- Reptes de la societat digital: posthumanisme i postveritat (20h)

- Reflexions sobre el cinema espanyol (10h)

- La civilització Maia (10h)

Data d'actualització: 31 de Gener de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar