Conferència ‘Vicent Andrés Estellés: cronista de records i d’esperances’
Estás en: > > Conferència ‘Vicent Andrés Estellés: cronista de records i d’esperances’

Conferència ‘Vicent Andrés Estellés: cronista de records i d’esperances’

Vicent Andrés Estellés

Vicent Andrés Estellés

La Universitat de València-Centre de Gandia ha organitzat per a dimecres, 6 de març, la conferència ‘Vicent Andrés Estellés: cronista de records i esperances’, a càrrec de Josep Palomero Almela, lingüista valencià i exvicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Aquesta conferència s’emmarca en l’Espai Valencià de Llengua i Cultura del CIG i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Universitat de València-Centre de Gandia (CIG) ha organitzat per a dimecres, 6 de març, la conferència ‘Vicent Andrés Estellés: cronista de records i esperances’, a càrrec de Josep Palomero Almela, lingüista valencià i exvicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Aquesta conferència s’emmarca en l’Espai Valencià de Llengua i Cultura de la Universitat de València-Centre de Gandia i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el president de la qual, Ramon Ferrer, va assistir a l´acte.

L’activitat, gratuïta i oberta a la participació del públic en general, serà a les 19 hores en les instal·lacions del CIG, al carrer Tossal número 8, i forma part d’un cicle de conferències que s’emmarca dins del programa UniMajors.

Fecha de actualización: 8 de Marzo de 2013

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar