Estàs a: > > Clausura de la VI Winter School Bernhard Wilpert, divendres 1 de març a la Casa de Cultura de Gandia

Clausura de la VI Winter School Bernhard Wilpert, divendres 1 de març a la Casa de Cultura de Gandia

Winter School 2013

Winter School 2013

Demà tindrà lloc l’acte de clausura de la sisena edició de la Winter School “Bernhard Wilpert”, Màster Erasmus Mundus de Psicología del Trabajo y las Organizaciones (WOP), que s’està desenvolupant a la Universitat de València-Centre de Gandia, des del passat 18 de febrer.

L’acte tindrà lloc a partir de les 19 hores a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós i comptarà amb la presència de Josep Montesinos, director del CIG-UV, José María Peiró, coordinador del Màster Erasmus Mundus WOP-P, Robert Roe, president del Scientific and Professional Advisory Board del Màster Erasmus Mundus WOP-P, Vicent Gregori, regidor de cultura de l’Ajuntament de Gandia i Marta Cháfer, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Gandia.

L’acte començarà amb la intervenció dels responsables d’aquesta activitat i continuarà amb l’entrega de diplomes als prop de cinquanta estudiants, de 21 països del món, que han participat en aquesta fase presencial del màster. A continuació podran visionar un vídeo resum de la Winter School 2013.

Cal recordar que l’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local.

Data d'actualització: 11 de Març de 2013
Publicat en: Winter School

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar