‘Diŕleg entre l’escriptor i els lectors joves a la Universitat de Valčncia’ amb l’autora Carme Riera
Estás en: > > ‘Diŕleg entre l’escriptor i els lectors joves a la Universitat de Valčncia’ amb l’autora Carme Riera

‘Diŕleg entre l’escriptor i els lectors joves a la Universitat de Valčncia’ amb l’autora Carme Riera

Fragment del cartell

Fragment del cartell

Una nova edició de la jornada ´Diŕleg entre l´escriptor i els joves a la Universitat de Valčncia´, centrada en aquesta ocasió en l´autora Carme Riera i la seua novel·la ´La meitat de l´ŕnima´, s´ha celebrat dijous, 28 de febrer a Gandia. L’activitat, que s´ha desenvolupat a la Casa de Cultura, ha comptat amb la participació d’alumnes de 19 instituts de secundŕria.

Una nova edició de la jornada ´Diàleg entre l´escriptor i els joves a la Universitat de València´, centrada en aquesta ocasió en l´autora Carme Riera i la seua novel·la ´La meitat de l´ànima´, s´ha celebrat dijous, 28 de febrer a Gandia. L´activitat, que s´ha desenvolupat a la Casa de Cultura, ha comptat amb la participació d´alumnes de dinou instituts d´ensenyament secundari.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València, l´Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Servei de Formació Permanent de la Universitat i la Universitat de València-Centre de Gandia, i compta amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya.

Més informació, en el document adjunt.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 1 de Marzo de 2013

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar