Estàs a: > > La Universitat participa en la Setmana de la Cičncia de Gandia

La Universitat participa en la Setmana de la Cičncia de Gandia

Setmana de la Cičncia 2017

Setmana de la Cičncia 2017

Del dia 6 al 10 de novembre, es va realitzar a la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós de Gandia la Setmana de la Cičncia que enguany va estar organitzada conjuntament pel CEIC Alfons el Vell, la Universitat de Valčncia a través del Centre Internacional de Gandia (CIG) i la Universitat Politčcnica de Valčncia. Hi hagueren activitats de matí, adreçades als centres de primŕria i secundŕria, i de vesprada per a tot el públic.

La Setmana de la Ciència va comptar amb activitats de matí adreçades a centres escolars de primària i secundària, així com activitats de vesprada obertes al públic en general. Una dotzena de centres escolars provinents de tota la Safor i vora 800 alumnes reservaren plaça per a les activitats de matí que incloïen una exposició sobre Darwin, diferents tallers científics organitzats per la Universitat de València, la Politècnica de València o el CEFIRE, pel·lícules, debats, etcètera.

Per la vesprada tots els dies hi hagué una conferència a la Casa de la Marquesa. Dilluns va ser una conferència sobre física quàntica, dimarts sobre canvi climàtic, dimecres sobre viatges espacials i divendres sobre presa de decisions amb informació insuficient (matemàtiques). Per la seua banda, el dijous, se celebrà un ´Bar de Ciències´, un format novedós on una doctora en nutrigenètica, un restaurador i una periodista debatiren amb el públic al voltant de la dieta mediterrània.

Tota la informació sobre la Setmana de la Ciència es pot consultar a la web:

http://alfonselvell.com/setmana-la-ciencia-2/

Data d'actualització: 16 de Novembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar