Estàs a: > > L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València convoca les proves d’accés 2017

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València convoca les proves d’accés 2017

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Serenates 2017

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Serenates 2017

En més de 20 anys d’història, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat ha format centenars de persones que ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees. Per al pròxim curs, convoca les proves d’accés per a fagot, trombó tenor, trombó baix, tuba, percussió, violí, viola, violoncel i contrabaix.

Les proves se celebraran a partir del dia 23 d’octubre a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu (Av. Primer de Maig, s/n), al Campus de Burjassot de la Universitat de València.

Com a requisits d’accés: tenir una edat màxima de 23 anys, estar cursant com a mínim els últims cursos d’ensenyaments professionals de música i es valorarà positivament ser estudiant universitari.

L’Orquestra els ofereix ajudes econòmiques per a formació musical, crèdits de lliure opció tant per als estudiants universitaris com per a l’alumnat del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València d’estudis superiors de música i del màster d’ensenyances artístiques d’interpretació musical; formació pedagògica, promoció de solistes i grups de cambra...

La finalitat de l’Orquestra, dirigida per Hilari Garcia Gázquez, és donar una formació d’alta qualitat en interpretació orquestral, amb professorat especialitzat per a cadascuna de les famílies instrumentals. 

La temporada d’assaigs regulars és des de setembre fins a juny. Per prescriure’s a les proves, cal emplenar el formulari en línia de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat (http://links.uv.es/3Nby2cG).

Data d'actualització: 15 de Setembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar