Estàs a: > > Les primeres Jornades Violčncia i Dona arriben a la clausura amb čxit de participació

Les primeres Jornades Violčncia i Dona arriben a la clausura amb čxit de participació

Un moment de les jornades

Un moment de les jornades

Aquest dimarts s’han clausurat amb čxit de participació les Jornades Violčncia i Dona que s’han desenvolupat a les instal·lacions del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de Valčncia (CIG), organitzades pel Centre i l’Ajuntament de la ciutat. El director del CIG, Josep Montesinos, ha estat l’encarregat de tancar la trobada amb la qual ha arrancat a la Universitat la campanya de prevenció de la violčncia contra la dona.jpg
El director del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, Josep Montesinos, ha clausurat aquest dimarts les Jornades Violència i Dona que s'han organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament de Gandia, dins del marc de les activitats organitzades per la Universitat de València, a través de la Unitat d'Igualtat i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebrarà diumenge, 25 de novembre.

Montesinos ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i ha insistit en la necessitat que des de la Universitat i les institucions públiques, com els ajuntaments, "s'ha d'apostar per l'educació, la formació de personal tècnic, les lleis, l'assistència a la víctima, la protecció, etcètera, com a mitjans per eradicar un problema que s'ha convertit en endèmic per a la nostra societat". En aquesta línia posava el punt i final a les jornades assenyalant que "el coneixement i l'educació han de ser la vacuna contra tant dolor".

Les jornades han estat un punt d'encontre que ha permés la informació, l'opinió i l'intercanvi de parers entre ponents i assistents.


Data d'actualització: 20 de Novembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar