Estàs a: > > De ruta agroalimentària amb Alumni UV per Xert i les seues oliveres mil·lenàries

De ruta agroalimentària amb Alumni UV per Xert i les seues oliveres mil·lenàries

Olivera a Xert. Foto: Turiart.

Olivera a Xert. Foto: Turiart.

Alumni UV, a través de Turiart, es desplaça en abril fins a Xert per a veure de prop les oliveres mil·lenàries que guarda aquest lloc. Ho farà el dia 15, però cal inscriure-s’hi abans. L’eixida serà durant tota la jornada de dissabte, des de les 9 fins les 18:30 hores, i té un preu de 50 euros que inclou tast de productes, dinar, transport i guia acompanyant.

L’objectiu és delectar-se contemplant les oliveres mil·lenàries, arbres monumentals que produeixen un excel·lent oli. També es visitarà la cooperativa de Xert per tal de descobrir el procés d’elaboració de l’oli i conéixer la tasca que realitza per a recuperar aquest patrimoni etnològic i ambiental únics a la Comunitat Valenciana.

En aquesta visita s’explicarà l’elaboració dels olis verge extra: mil·lenari, ecològic, monovarietals… Es farà un esmorzar a base de la típica gastronomia del Maestrat a Xert.

Després de dinar, hi haurà una visita cultural a Sant Mateu, declarat bé d’interés cultural pel seu conjunt historicartístic amb el llegat de l’orde de Montesa, les estades del papa Lluna, les visites de sant Vicent Ferrer i l’església arxiprestal.

L’eixida es farà des de l’IES Lluís Vives, al carrer Xàtiva de València, junt a la parada del metro.

Per a inscriure-s’hi cal enviar un correu electrònic a reservas@turiart.com o telefonar al 96 352 07 72. El dia del viatge, els Alumni han de portar el seu carnet universitari.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 25 d'Abril de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar