Estàs a: > > Un taller especial de Nadal clou l’any del Club Gastronòmic d’Alumni UV

Un taller especial de Nadal clou l’any del Club Gastronòmic d’Alumni UV

Nadal.

Nadal.

El Club Gastronòmic del col·lectiu Alumni de la Universitat de València acomiadà l’any 2016 amb un taller especial de Nadal que se celebrà el passat 14 de desembre a les instal·lacions de Valencia Club Cocina.

El menú dissenyat per a aquesta sessió va consistir en un entrant a base de crema d’ametlles amb quenelle d’au; un plat principal de pit de pollastre d’au farcida de prunes amb pastanagues glacejades i cebetes caramel·litzades; i postres de tiramisú de torró.

Es tracta d’una proposta basada en matèries primeres característiques d’aquestes dates, receptes i sabors de sempre que porten amb ells els records més entranyables. Aquestes són les principals raons per les quals els cursos de Nadal de Valencia Club Cocina són un èxit garantit.

Sobre aquest Club
El Club Gastronòmic d’Alumni UV està guiat per experts cuiners, i consisteix en la realització de tallers de cuina, consultoria culinària, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació està disponible en aquest enllaç: http://links.uv.es/v9NHZEj

Per a formar-ne part, les persones interessades hauran de contactar directament amb Valencia Club Cocina, identificant-se com a membre d’Alumni UV.

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documents adjunts:
Data d'actualització: 15 de Desembre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar