Estàs a: > > La ruta de la seda valenciana torna aquesta tardor

La ruta de la seda valenciana torna aquesta tardor

Col·legi Art Major de la Seda de València

Col·legi Art Major de la Seda de València

El pròxim 4 de desembre, Alumni UV, juntament amb Turiart Valencia, s’apunta a la ruta de la seda valenciana en una eixida que inclou la visita al Col·legi de l’Art Major de la Seda. El Palau dels Tamarit, Velluters, la Llotja o la Casa Taller March seran parades obligatòries.

Amb motiu del nomenament de València com a Ciutat de la Seda 2016, són moltes les activitats que estan programant-se. El 2015, Espanya va estar inclosa com a 32é país membre de la Ruta Occidental de la Seda de la UNESCO, i València no ha pogut deixar de fer-se ressò d’aquest esdeveniment.

Pel barri de Velluters es troben moltíssims emplaçaments relacionats amb l’ofici i la ruta comercial, però també en punts claus del centre de la capital com ara la monumental Llotja de la Seda. Tots aquests seran visitats amb aquesta ruta que, a més, es pot combinar amb un taller manual i artístic sobre seda valenciana.

L’eixida està prevista a les 11 hores, des de la porta de la Biblioteca Municipal (Hospital 13, València), i té una duració aproximada de dues hores i mitja. El preu és de 13,5 euros per a un adult, de 22,5 euros per a dos adults i de 12 euros per a les persones jubilades.

La inscripció o reserva, tant per a la ruta com per al taller, cal fer-la a través del correu electrònic reservas@turiart.com o per telèfon en el 96 352 07 72.

Les persones inscrites hauran de presentar el carnet d’Alumni UV abans de l’eixida.

Més informació

Documents adjunts:
Data d'actualització: 28 de Novembre de 2016
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar