Futura
Estàs a: >

Futura

La Universitat desenvolupa el projecte FUTURA, amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València, que aborda tant els processos de transmissió d’informació als estudiants com el procés d’admissió a la Universitat i la integració dels estudiants al primer curs universitari. El projecte es desplega mitjançant accions promogudes per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat.

Des d’aquesta Delegació es duen a terme les accions següents:

Cooperació amb secundària: atendre les demandes d’orientadors, professors i equips directius, a més d’integrar la Universitat de València en les accions dels centres de secundària amb la realització de les activitats que es detallen a continuació:

- Activitats per als estudiants de secundària i batxillerat:

Olimpíades: Biologia, Clàssiques, Economia, Filosofia, Física, Geologia, Geografia, Matemàtiques, Química i Valencià.
Laboratoris docents ‘Fes Ciència a la Universitat’: Aula de Física Experimenta, Gaudint la Química, La biologia a les teues mans, Tallers a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, Descobreix el món microscòpic i Ciència ARA per a estudiants d’alt rendiment acadèmic.
Concursos: Experimenta (experiments i demostracions de física i tecnologia), Concurs de Disseny Web, Concurs Projecte Empresarial en la Formació Professional, Concurs de Debats, Concurs de Redacció Filosòfica, Concurs de Filologia: microrelats i relats digitals.

- Activitats per als professors: jornades formatives i informatives juntament amb algunes facultats de la Universitat, dirigides a professors, orientadors i altres professionals de l’ensenyament.

Coordinació de les proves d’accés i admissió a la universitat: mitjançant les activitats que es detallen en la següent taula:

Taula activitats Futura-Taula activitats Futura

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar