Centre Internacional de Gandia

Centre Internacional de Gandia

A més de l’anomenada Universitat d’Estiu, que ja va per la 30a edició, el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG-UV) té altres activitats relacionades amb la formació, la recerca, la transferència de resultats i la cultura.

Una de les principals activitats és la formació, mitjançant un itinerari per a persones majors de 50 anys, Unimajors. Així mateix, el Centre desenvolupa diversos postgraus propis de la Universitat de València, formació per a llicenciats i graduats. Alhora s’ofereix diversitat de cursos, conferències, jornades i altres accions formatives tant per a alumnes universitaris com per a professionals amb la intenció d’una formació permanent.

La recerca i transferència de resultats és una altra de les accions del Centre, producte de la vinculació amb l’ampli ventall d’àrees de coneixement de la Universitat de València, per tal d’acostar els projectes, la recerca i els resultats al nostre entorn comarcal.

La Universitat també té una funció transmissora, difusora i generadora de cultura. En aquest sentit, són nombroses les activitats del Centre: concerts, exposicions, taules redones, presentacions de llibres i altres activitats culturals.

El CIG-UV és la presència de la Universitat de València a la comarca, en una acció que transcendeix els límits comarcals. En aquesta línia, la relació amb l’entorn és peça clau entre els nostres objectius. Relacions tant amb les institucions públiques, fonamentalment ajuntaments, com amb la xarxa empresarial, les associacions de tot tipus, les organitzacions cíviques, etcètera.

Activitats

VII Winter School Bernhard Wilpert
El Centre Internacional de Gandia és la seu de la Winter School Bernhard Wilpert que en 2013 ha assolit la seua sisena edició. Del 17 de febrer a l’1 de març, 50 estudiants de 21 països del món, van participar en la fase presencial d’aquesta Escola d’Hivern, organitzada pel Màster Erasmus Mundus de Psicologia del Treball i les Organitzacions WOP-P (‘Master on Work, Organizational, and Personnel Psychology’). L’objectiu és el desenvolupament de competències professionals per al disseny d’intervencions en un context internacional.

Els alumnes provenien d’Alemanya, Canadà, Estats Units, Rússia, Brasil, Filipines, Etiòpia, Itàlia, Romania, Portugal, Sèrbia, Panamà, Eslovàquia, Holanda, Letònia, França, Croàcia, Colòmbia, Ucraïna, Luxemburg i Espanya. També van participar estudiants de la San Jose State Universitity (EE. UU.) i el Florida Institute of Technology.

La formació en aquesta ‘Joint Intensive Learning Unit’ del Màster Erasmus Mundus en WOP-P es va dividir en tres fases: treball en equips virtuals integrats per membres de diverses universitats i països; caràcter presencial en règim d’internat al Centre Internacional de Gandia; i treball final d’integració.

El Màster està impartit pel consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, París-Descartes i València), amb la col·laboració de dues universitats no europees associades (Universitat de Brasília, Brasil, i Universitat de Guelph, Canadà).

Quant a l’equip de professors, està format per prestigiosos investigadors, acadèmics i professionals.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar