La Fundació i el mecenatge

La Fundació General de la Universitat de València constitueix un vehicle idoni per a canalitzar la col·laboració amb la Universitat de València, i la vinculació amb ella és, abans que res, una manera de sumar-se a la tasca que, en l’àmbit de la formació, la recerca, la cultura i l’acció social, es desenvolupa en el si de la Institució mateixa.

La Fundació General de la Universitat de València proporciona a empreses, institucions i particulars l’oportunitat de col·laborar en el compliment dels objectius de l’Entitat a través d’accions de patrocini i mecenatge.

La Fundació General de la Universitat de València és una entitat sense finalitats lucratives beneficiària del mecenatge a tots els efectes previstos en la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de Règim Fiscal de les Entitats sense Finalitats Lucratives i dels Incentius Fiscals al Mecenatge. Per tant, els donatius rebuts gaudeixen dels beneficis fiscals regulats en la normativa vigent en la matèria.

Si li interessa saber més sobre com col·laborar amb la Fundació General de la Universitat de València, envie’ns un correu electrònic a fguv@uv.es i ens posarem en contacte amb vostè per a facilitar-li tota la informació que precise.

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar