Estàs a: > Alumni Comparteix analitza en març els poblats marítims amb una xarrada i una visita gratuïta

Alumni Comparteix analitza en març els poblats marítims amb una xarrada i una visita gratuïta

Cases del Cabanyal. Foto: Santiago López Pastor.

Cases del Cabanyal. Foto: Santiago López Pastor.

El programa gratuït Alumni Comparteix, organitzat pel col·lectiu Alumni UV, se centrarà en març en el modernisme popular i la problemàtica dels poblats marítims. Aquest mes, oferirà una conferència el dia 30 i una visita guiada gratuïta el dia 1 d’abril per tal d’analitzar la situació d’aquest conjunt urbanístic ‘in situ’. La inscripció està oberta.

La inscripció, oberta del 6 al 28 de març, es pot gestionar a través del web d’Alumni UV; acostant-se a l’oficina del col·lectiu al carrer Amadeu de Savoia 4; o bé telefonant al 96 353 10 70.

Conduirà la sessió l’Alumni Ferran Benavent i Àvila, professor titular de Tècniques de Conservació del Patrimoni Arquitectònic de la Universitat Politècnica de València ja jubilat. En la xarrada, que començarà a les 17:30 hores a la seu del col·lectiu, Benavent realitzarà una introducció al voltant del modernisme i, més concretament, del modernisme popular i la problemàtica de la seua recuperació i futur.

L’eixida, guiada i gratuïta, servirà per a analitzar en el lloc físic aquesta situació. Els participants passejaran pels poblats marítims, formats pels barris de la Malvarrosa, Cabanyal-Canyamelar i Villa del Grau, annexats a València el 1897. El recorregut començarà a les 10 hores des de l’hotel de Les Arenes i està previst que tinga una durada d’unes dos hores.

L’Alumni Ferran Benavent (València, 1943) és aparellador per l’Escola de Barcelona des de l’any 1968 i, abans d’incorporar-se com a professor a la Politècnica de València, treballà a diversos estudis d’arquitectura, a empreses del sector i gestionà fins i tot la seua pròpia empresa.

Què és Alumni Comparteix?
Alumni Comparteix és una iniciativa que requereix la implicació dels seus membres. Acull xarrades, tallers, classes magistrals, cursets, etcètera, proposats i impartits pels mateixos socis. Totes les activitats estan dirigides als membres del col·lectiu i la participació en totes aquestes és gratuïta.

L’objectiu d’aquest projecte és crear sinergies entre les sòcies i els socis i que aquelles persones que ho desitgen puguen compartir la seua experiència en temes claus, aprofitant el vincle que uneix els membres com a antics alumnes i amics de la Universitat de València per a seguir creixent personalment i professionalment.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 de Març de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar