Cursos-Exclusio de responsabilitat

9. EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITATS 


9.1. Exclusions generals 

L´accés de l´usuari a la pàgina web de Cursos de la FGUV no implica per al seu titular l´obligació de controlar l´absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic nociu. Correspon a l´usuari, en tot cas, la disponibilitat d´eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius. 

El titular del servei no es responsabilitza dels danys produïts en el programari o el maquinari dels equips informàtics amb què els usuaris accedeixen a la pàgina web. 

El titular del servei no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol mena produïts en l´usuari que siguen conseqüència de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions i que produïsquen la suspensió, cancel·lació o interrupció del funcionament de la pàgina web durant la prestació del servei o amb caràcter previ. 


9.2. Responsabilitats sobre els enllaços i els continguts de recursos externs 

El servei d´accés a la pàgina web pot incloure dispositius tècnics d´enllaç, directoris i fins i tot instruments de cerca que permeten a l´usuari accedir a altres pàgines i portals d´Internet (d´ara endavant, llocs enllaçats). En aquests casos, la Fundació General de la Universitat de València només és responsable dels continguts i serveis subministrats als llocs enllaçats en la mesura en què tinga coneixement efectiu de la il·licitud. En el cas que l´usuari considere que hi ha un lloc enllaçat amb continguts il·lícits o inadequats, ho pot comunicar a la Fundació General de la Universitat de València, sense que en cap cas aquesta comunicació comporte l´obligació de retirar el corresponent enllaç. 


En cap cas l´existència de llocs enllaçats no ha de pressuposar la formalització d´acords amb els seus responsables o titulars, ni la recomanació, promoció o identificació de la Fundació General de la Universitat de València amb les manifestacions, els continguts o els serveis proveïts pel seu titular. 

La Fundació General de la Universitat de València no coneix els continguts i serveis dels llocs enllaçats i, per tant, no es fa responsable pels danys produïts per la il·licitud, la qualitat, la desactualització, la indisponibilitat, l’error i la inutilitat dels continguts i/o serveis dels llocs enllaçats ni per qualsevol altre dany que no li siga directament imputable. 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar