Cursos-procés de matricula

5. PROCÉS DE MATRICULA 


 “Inscriu-te”: Per a matricular-te en un curs, deuràs seleccionar el curs en l´apartat “Inscriu-te”, seguint les indicacions recollides en pantalla. 

 “Acceptació de la inscripció”: una vegada seleccionat el curs, l´usuari seleccionarà la taxa de matrícula segons el tipus d´alumne que siga (la FGUV confirmarà la pertinència al col·lectiu escollit mediant la validació del correu electrònic @uv.es, i sol·licitant en altres col·lectius la documentació que ho acredite) i en el seu cas, seleccionarà el tipus de certificació (lliure elecció, formació permanent). 

A continuació, l´usuari haurà de llegir i acceptar les Condicions generals de CURSOS FGUV i les Condicions específiques del Patronat/Servei/Programa de la FGUV, per tal d´acceptar la inscripció en el curs. 

 Una vegada feta la inscripció, en el apartat “pagar curs”, l´usuari procedirà al pagament del curs a través dels mitjans de pagament que apareixen en la web de cursos de la FGUV. L´usuari tindrà dos opcions: pagament amb rebut o targeta bancaria, segons l´establert en les condicions particulars de cada curs. 

- El pagament amb targeta es immediat i a continuació la FGUV enviarà un correu electrònic a l´usuari confirmant-li la matrícula amb un enllaç a la fitxa resumen del curs matriculat i a les condicions generals i particulars del curs. 

- El pagament amb rebut: una vegada feta la inscripció, la FGUV enviarà un correu electrònic a l´usuari indicant-li que pot accedir al procés de pagament del curs en la secció “els meus cursos” per a completar la matrícula. Una vegada pagat el rebut, la FGUV confirmarà que la matrícula s´ha processat mitjançant l´enviament d´un correu electrònic i un enllaç a la fitxa resumen del curs i a les condicions generals i particulars del curs. 

 Llista d´espera: Quan un curs s´haja completat, els usuaris que ho desitgen podran inscriure´s en la llista d´espera. Si queden places disponibles, s´oferiran a les persones en llista d´espera per ordre d´inscripció.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar