Política privadesa Xarxes Socials

L´usuari, en fer-se fan o seguidor de la Fundació General de la Universitat de València a través de la seua pàgina de Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social, està consentint en:

  • El tractament de les seues dades personals en l´entorn d´aquesta xarxa social específica d’acord amb la seua pròpia política de privadesa. A continuació es proporcionen els enllaços a les polítiques de privadesa de les principals xarxes socials utilitzades per la Fundació General de la Universitat de València:

          Facebook http://www.facebook.com/policy.php?ref=pf

          Twitter http://twitter.com/privacy

          Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES

  • L´accés de la Fundació General de la Universitat de València a les dades que l´usuari ha autoritzat visualitzar, d´acord amb la seua pròpia configuració de privadesa; i
  • Al fet que les notícies publicades per la Fundació General de la Universitat de València apareguen en el seu mur, biografia, etc. En aquest sentit, la Fundació General de la Universitat de València no utilitzarà les dades per a altres finalitats ni per enviar informació diferent de la pròpia de la Fundació General de la Universitat de València.

Si l´usuari vol donar-se’n de baixa, només ha de seleccionar l´opció adequada en la xarxa social corresponent. A continuació us mostrem com podeu deixar de seguir la Fundació General de la Universitat de València en les xarxes socials principals:

  • Facebook: dins de la pàgina oficial de la Fundació General de la Universitat de València heu de fer clic en l´hipervincle que apareix en la part final del menú de l´esquerra "Ja no m´agrada". Per a més informació, podeu consultar l’ ajuda de Facebook:

https://www.facebook.com/help/227905267225251

  • Twitter: en la pàgina d´inici o perfil heu de situar el cursor sobre el botó “Seguint”. Una vegada seleccionat el compte de la Fundació General de la Universitat de València, heu de fer clic en l´opció “Deixar de seguir”. Per a més informació, podeu consultar l’ ajuda de Twitter:

https://support.twitter.com/articles/258467#

  • Linkedin:

https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/682/eliminar-a-un-contacto?lang=es

Normes concretes de la Fundació General de la Universitat de València. 

  • Etiquetar: la Fundació General de la Universitat de València autoritza que els usuaris l´etiqueten en les seues xarxes socials.
  • Drets d´imatge: la Fundació General de la Universitat de València   ¡respecta els drets d´imatge dels usuaris i exclou la utilització de la imatge dels menors en les seues xarxes socials.
  • Publicacions: la Fundació General de la Universitat de València no es fa responsable de les diferents opinions, comentaris i continguts publicats pels usuaris i se’n reserva el dret de moderació en els casos següents:

-       Expressions discriminatòries, amenaçadores o que atempten contra l´honor de les persones, ús de llenguatge obscè, i qualsevol comentari de caràcter vexatori, despectiu o irrespectuós.

-       Textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que vulneren la legislació vigent en matèria de drets d´autor.

-       Publicitat de productes i marques comercials. Spam.

-       Publicació de dades personals com ara adreces, telèfons, comptes de correu, etc.

-       Publicació de fotografies en què no es respecten els drets dels menors o el dret a la intimitat i a la pròpia imatge.

En cas que es produïsquen actituds o comportaments d´aquest tipus de forma reiterada, l´usuari o usuària podrà ser bloquejat com a fan de la pàgina.

Podeu consultar també les normes de Facebook:

http://www.facebook.com/communitystandards

Podeu posar-vos en contacte amb els administradors de la pàgina a través de la següent adreça de correu electrònic: protdadesfguv@uv.es

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar