Estàs a:

Què és el Fòrum d’Ocupació?

El Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València és un esdeveniment que se celebra anualment en el qual es facilita el contacte presencial entre empreses i institucions d’una banda i estudiants i titulats universitaris d’una altra.

Objectius

L’objectiu principal és promoure l’ocupació de qualitat i oferir una ocasió única de posar en contacte directe estudiants i titulats de la Universitat de València que busquen una oportunitat laboral o una millora d’ocupació amb els responsables de RH de les empreses.

Així mateix es fan xarrades, tallers i taules redones en què les empreses poden donar a conèixer les seues organitzacions i informar dels perfils professionals que demanen.

Dates i emplaçaments

El XII Fòrum d’Ocupació se celebrarà durant els següents dies d´octubre de 2017:

  • Campus dels Tarongers, Facultat de Dret, el dimarts 24.
  • Campus de Burjassot-Paterna:
    • Facultat de Farmàcia, el dimecres 25
    • Escola Tècnica Superior de Ingenyeria (ETSE), dijous 26
  • Campus de Blasco Ibáñez, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, el dijous 26.

Qui organitza

Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València és l´encarregat d´organitzar el XII Fòrum d´Ocupació.

L´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) té com a objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la Universitat de València i millorar les seues possibilitats professionals a través dels serveis de: Orientació professional i laboral, Ocupació i Emprenedoria, Formació i Estudis i Anàlisis.Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar