Curs Hivern 2. Som el que hem menjat. Història de l´alimentació des del paleolític fins els nostres dies

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració20 hores
Dies de l´11 al 14 de febrer
HorariDe dilluns a dijous de 9 a 14h
Data d'inici11/02/2019
Data fi13/02/2019
Inici inscripció 14/01/2019
Fi inscripció 08/02/2019
LlocCentre Internacional de Gandia
Total places25
Numero mínim d´alumnes25
Descripció
Curs Hivern 2. Som el que hem menjat. Història de l´alimentació des del paleolític fins els nostres diesSense Descripcio
Impartit per
  • David Quixal, Llicenciat en Historia i Doctor en Prehistoria i Arqueología.
Taxes de matrícula
  • 50 € - Públic General
Programa
1.L’alimentació al Paleolític i la seua influència en el procés evolutiu humà.
2.La revolució neolítica i els canvis alimentaris.
3.L’alimentació a les primeres civilitzacions: Mesopotàmia i Egipte.
4.L’alimentació a l’Edat del Ferro: Ibers, Fenicis i Púnics.
5.Menjar i beure a les antigues Grècia i Roma.
6.La religió mana al plat: Islam, Judaisme i Cristianisme.
7.Economia i alimentació a l’Europa Medieval.
8.La fusió d’ingredients i tradicions derivada de l’arribada al Nou Món.
9.Història de la gastronomia tradicional valenciana.