CURS 6. ALIMENTACIÓ I SALUT: NO HI HA LLOC PER A LA INCERTESA

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració10 hores (Crèdits LE: 1, Crèdits ECTS: 0)
Dies 17 i 18 de juliol
Horari
Data d'inici17/07/2017
Data fi18/07/2017
Inici inscripció 19/05/2017
Fi inscripció 17/07/2017
LlocCentre Internacional de Gandia - C/ Tossal, 8 - Gandia
Total places30
Numero mínim d´alumnes20
Descripció
El curs pretén respondre, en base a evidències científiques, a diverses qüestions actuals relacionades amb l’alimentació i la salut de les persones. La ciència ajudarà a aclarir dubtes i a corregir creences incorrectes que deriven d’una informació interessada o falsa per falta de coneixements. Per a assolir els objectius, hi participen professors de diferents àrees de coneixement: Nutrició, Tecnologia dels aliments, Parasitologia, Microbiologia i Economia aplicada. Coordinadora. Hortensia Rico Vidal. T.U. Depto. Microbiología y Ecología. Universidad de Valencia.
Impartit per
  • Hortensia Rico Vidal
Taxes de matrícula
  • 20 € - Públic General
Programa
Dilluns 17 de juliol
VESPRADA.
De 16.00 a 17.00 hores
Introducció al curs.
Hortensia Rico Vidal. T.U. Dept. Microbiologia i Ecologia. Universitat de València
De 17.00 a 19.00 hores
“Parasitosi del viatger, un “souvenir” no desitjat”
Màrius Vicent Fuentes i Ferrer. T.U. Dept. Farmàcia i tecnologia farmacèutica i parasitologia. Universitat de València.

Dimarts 18 de juliol
MATÍ.
De 10.30 a 12.30 hores
“Aliments i complements per millorar la salut: Necessitat, moda o negoci?”
José Vicente Gil Ponce. T.U. Dept. Biotecnologia dels Aliments. Universitat de València.
De 12.30 a 14.30 hores
“Les claus ocultes que amaga el vi”
Francisco Higón Tamarit. T.U. Dept. Economia Aplicada. Universitat de València.
VESPRADA.
De 16.00 a 18.30 hores
“Nutrició en situacions d’emergència”
José Miguel Soriano del Castillo. T.U. Dept. M.Prev. i Salut P.CC. Alimen,Toxic i Med.Legal. Universitat de València.
De 18.00 a 19.00 hores
“Resorts, safaris, motxillers, creuers, ...: els microorganismes que m´esperen”
Hortensia Rico Vidal. T.U. Dept. Microbiologia i Ecologia. Universitat de València