Preguntes mes freqüents

¿Que és un Centre d´Atenció Primerenca?

Un Centre d´Atenció Primerenca és un recurs públic de gestió privada (sempre a través d´entitats sense ànim de lucre) que treballa amb xiquets amb dificultats i les seues famílies.

¿Hi ha més Centres d´Atenció Primerenca a València?

Si. Hi ha una xarxa de Centres a València i a la Comunitat Valenciana. En la nostra pàgina, en documentació i recursos>recursos propios> podràs consultar un llistat amb els centres i números de telèfons.

¿Cal pagar en un Centre d´Atenció Primerenca?

Com hem comentat anteriorment, els Centres d´Atenció Primerenca (CATs) depenen de Conselleria i d´una entitat sense ànim de lucre (associacions, patronats, fundacions, universitats, mancomunitats, ayuntamientos...) . Així, doncs cada entitat posa una contribució a la família que atén. Esta contribució és només un xicotet tant per cent del que suposa el tractament ja que és la Conselleria de Benestar la que finança la major part del tractament. El CUDAP ha sigut gratuït per a totes les famílies fins a Gener de 2013. Després d´un retall en el pressupost general del Centre, la Universitat de València a través del seu consell social decidix que les famílies ateses en el Centre aporten una contribució de 60 euros mensuals i una única quantitat de 100 euros a manera d´obertura d´expedient. L´any 2016 el Gobern Valenciá envia una circular a tots els centres en què explica que els CATs han de tornar a la gratuïtat, de manera que a partir de gener de 2016 el CUDAP torna a ser gratuït per a totes les famílies

¿Quin horari té el CUDAP?

L´horari d´intervenció amb xiquets i famílies és prioritàriament pels matins (de 9:00 a 14:30) , també es treballa dos vesprades a la setmana (dimarts de 15.30 a 18.30) . Què he de fer per a sol·licitar plaça? Per a sol·licitar plaça en el nostre Centre ha de cridar al CUDAP (96393799) i fer una sol·licitud a través de la nostra administrativa. Posteriorment el coordinador o la pedagoga es posarà en contacte amb vostés.

¿En que consistix el tractament en un Centre d´Atenció Primerenca?En general la primera cosa que es fa és una avaluació del xiquet i de la seua família pera veure les dificultats i els punts forts. A partir d´ací es consensua com serà la intervenció.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar