Exposiciˇ Dones de Burkina Faso

Aquesta exposició forma part del projecte de cooperació al desenvolupament "Formación para el emprendimiento de mujeres en el ámbito rural. Gaoua, Burkina Faso" cofinançat per l´Obra Social "La Caixa", l´Association pour la Promotion Féminine de Gaoua (APFG) i la Fundació General de la Universitat de València.

L´àres d´actuació de l´APFG és una zona rural pobre, amb insufiència d´infraestructures elementals com ara el transport o el proveïment d´aigua i de combustibles per a ús domèstic. A aquestes carències s´uneixen tradicions que dificulten la vida i el desenvolupament de les dones, com l´ablació, els matrimonis forçats o el levirat.

Així doncs, l´APFG, agrupació local de reconegut prestigi internacional amb més de 20 anys d´experiència, traballa per a canviar i eradicar aquestes pràctiques, i ja ha aconseguit importants avanços. D´latra banda, s´ocupa de la formació i la capacitació de dones mitjançant projectes com ara l´alfabetització en llengües locals i en francés, o la formació en oficis i en gestió econòmica aplicada. La seua activitat li ha proporcionat contacte amb organitzacions d´altres països africans en situació de pobresa com Senegal, Mali o Costa d´Ivori, amb els quals comparteix coneixements i experiència, i realitza tasques d´assessorament.

L´exposició mostra l´evolució d´un projecte de cooperació al desenvolupament que ha servit per a impulsar l´emprenedoria entre dones de l´àmbit rural a Burkina Faso.


FITXA TÈCNICA

Nom: Formació per a avançar. Treballant amb dones de Burkina Faso
Descripció dels continguts: 6 panells explicatius i 36 fotografies
Format:  Panells de 85 x 55 cm. i fotografies en DIN A3. Cartó-ploma. Necessita sistema d´adhesió o penjar-se a la paret. 25 metres lineals d´exposició
Imatge:  Exposició Dones a Burkina Faso-Exposición Mujeres en Burkina Faso
On solicitar-la: Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València
LLoc i dades: 

Col·legi Major Rector Peset. Del 26 al 30 d´octubre de 2016.

Casa de la Cultura de Carlet. Del 3 al 10 de març de 2017.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar