Universitat d´Hivern

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València organitza amb el Vicerectorat de Projecció i Participació Territorial la UNIVERSITAT D’HIVERN.

Aquesta formació està oberta al públic en general i especialment als alumnes d´Unimajor. Té com a objectiu formar en diverses àrees del coneixement als alumnes a la vegada que es convertix en una experiència enriquidora per alumnes de diversa procedència tant geogràfica com formativa i vital.

Es tracta d’una oferta formativa que es desenvolupa durant la segona setmana del mes de febrer. En la seua edició 2017 la Universitat d´Hivern es desenvoluparà durant els dies 13 al 17 de febrer. Les classes, de 10 o 20 hores de durada, podran ser convalidades per un o dos crèdits respectivament del programa Unimajors. Comptarà amb una oferta formativa de quatre cursos:

  • Curs 1. - Història i cultura de països de parla anglesa 10hs, 1 crèdits. Coordinat per la professora Andrea Burgos
  • Curs 2. - Art i context sociopolític, 1 crèdit. Coordinat pel professor Joan Costa
  • Curs 3. - Rioja enfront de Bordeus: Enllaços i Diferències. 10hs, 1 crèdit. Coordinat per Graciela Pena Valente, enòloga i sumiller
  • Curs 4. - Història de l’òpera a través de l’audició 20hs, 2 crèdits. Coordinat pels professors de la Universitat de València Ana María Botella Nicolás i Rafael Fernández Maximiano

CRÈDITS PENDENTS D´APROVACIÓ

  • Més informació, ací


Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar